Forshedabadet och minigolf

Att åka och bada är ett bra sätt för hela familjen att uppleva stor underhållning, men även att få ta del av en bra motionsform som passar de allra flesta.

Forshedabadet är ett utomhusbad med många möjligheter för träning eller bus och lek. En perfekt plats att besöka under de allra varmaste sommardagarna. Oavsett hur vädret är, är bassängerna alltid härligt uppvärmda, vilket gör att även de allra minsta familjemedlemmarna kan delta utan problem eller risk att bli alldeles för kalla.640px-Mukilteo_WA_-_Mukilteo_Light

Något som de allra flesta kan tycka är jobbigt med många utomhusbad är att man inte har någon möjlighet att besöka fräscha toaletter eller kunna byta om, utan att försöka hålla i handuken i rädsla av att blottas totalt. På Forshedabadet behöver du inte tänka på något av ovanstående problem. Här finns det fina och varma omklädningsrum som ligger inomhus, men även tillgång till toaletter och duschar med varmvatten. Alla har nog någon gång fått ila snabbt genom de utomhusduschar som brukar erbjudas, för att ändå behöva duscha ytterligare en gång när man väl har kommit hem så att man kan bli ordentligt ren.

Har ni tröttnat på att bada och vill göra något annat? Forshedabadet erbjuder inte bara härliga bassänger, utan bjuder även in till en omgång minigolf för den som önskar. Här finns hela 18 olika minigolfhål, men även glass och kaffe för den som vill sitta ner och ta en kopp fika. Något som är helt fantastiskt med denna anläggning, är att du kan hyra den för en privat tillställning om så önskas. Varför inte slå på stort och ordna ett barnkalas som barnen sent kommer glömma?

Priserna för entrén varierar, men ligger mellan 20-40 kronor beroende på ålder. Vill man, kan man även köpa ett säsongskort som ger fri entré hur mycket som helst under den period som bassängerna är öppna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *