Besök Aplarinken för skridskoåkning

Skridskor är kanske en av de roligaste aktiviteter att göra under vinterhalvåret, förutom att kasta snöboll och bygga snögubbar, såklart. Denna aktivitet passar alla olika åldrar och är ett bra sätt att ice-skating-235547_960_720komma ut och
röra på sig, trots kyla och snö.

Värnamo är platsen för skridskoåkning. I Aplarinken kan du som önskar ta med dig skridskor och matsäck, för att ha en heldag ute på isen.

Trots att Värnamos Konståkningsklubb har sina träningar här, eller att hockeylaget Värnamo Tigers gärna använder rinken, kan även du som gillar att åka runt på fritiden besöka platsen för en rolig stund. Fördelen med just denna isrink är att den är inomhus. Självklart kan det vara kul att åka ute på sjöar också, men att använda sig av en rink inomhus gör att du alltid kan besöka den, oavsett om vädret är dåligt eller inte. De allra flesta inomhusbanor är dessutom väl omhändertagna och gör att man inte behöver oroa sig för att isbanan kommer att vara guppig av småsten eller pinnar som frusit fast i sjön.

På Aplarinken finner du en stor och bekväm läktare. Efter att ha åkt runt ett tag kan det vara skönt att kunna slå sig ner, ta fram den varma chokladen och salamimackorna, medan man fortsätter att titta på alla andra som åker runt. Skridskoåkning är en mycket bra typ av sport som ger motion till hela kroppen, vilket gör att du även får en mycket bra träning, samtidigt som du har kul tillsammans med vänner eller familj.

Sitter barnen hemma och tråkar under lovet och du som förälder har slut på idéer? Det är en mycket vanlig situation som kan göra det allra påhittigaste barn frustrerat och irriterad. Ta med barnen eller vännerna på en skridskotur och bli av med all överskottsenergi. Skridskoåkning är dessutom ett mycket bra sätt för den som vill planera in en spännande och annorlunda date.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *